آموزشگاه موسیقی خوب چه ویژگی هایی دارد؟
همواره یکی از دغدغه های علاقمندان به یادگیری موسیقی، پیدا کردن یک آموزشگاه موسیقی خوب بوده است؛ چرا که با بررسی موارد زیر، هنرجو می تواند در آموزشگاه موسیقی ایده آل، پیشرفت خوبی داشته باشد.
ویژگی های آموزشگاه موسیقی خوب به شرح زیر می باشد:
- داشتن مجوز از ادارۀ فرهنگ و ارشاد اسلامی. مهم ترین عاملی که اعتبار یک آموزشگاه موسیقی را تضمین می کند، مجوز رسمی آن است.
- مدیریت حرفه ای آموزشگاه توسط مدیری مجرب و فعال، با درنظرگرفتن تسهیلات برای اساتید و هنرجویان.
- اساتید مجرب و حرفه ای. بخش اعظم پیشرفت و موفقیت هنرجویان بستگی به میزان تجربه، حرفه و تسلط استاد مورد نظر دارد. یک آموزشگاه موسیقی خوب با بکارگیری اساتید حرفه ای، راه رشد و پیشرفت هنرجویان را هموار می سازد.
فضای مناسب آموزشگاه خوب
منظور ما از فضای مناسب درواقع در نظر گرفتن موارد گوناگونی می باشد که باید تک به تک آنها را بررسی کنیم:
- استاندارد کلاس ها از نظر سیستم آکوستیک (عایق) و پخش صدا؛ عدم رعایت این گزینه در کلاس های مختلف آموزشگاه موسیقی، باعث ایجاد مزاحمت شده و تمرکز هنرجویان و اساتید را بهم می ریزد.
- محیط کلی یک آموزشگاه موسیقی خوب، از نظر دکوراسیون، تم و چیدمان باید به طوری متناسب و زیبا طراحی شود؛ برای مثال: محیطی استفاده از تابلو ها و تصاویر زیبا، رنگ بندی محیط و رعایت هارمونی میان این عناصر، در برابر محیطی خشک، بی روح و همچنین کم کیفیت از نظر علم زیبایی شناسی؛ کدام یک از این دو محیط برای شما جذاب تر خواهد بود؟
- کلاس موسیقی کودکان باید با روحیۀ کودکان سازگار باشد.
- محیطی دوستانه، شاد و به دور از تنش و اضطراب یکی دیگر از عوامل مهم فضای آموزشگاه می باشد.
- تعبیه امکانات، تجهیزات و ساز های با کیفیت در کلاس ها.
- آموزشگاه باید یک سالن برای برگزاری اجراهای هنرجویی داشته باشد؛ سالنی که محل اجرای نوازندگان و تماشاچیان به صورت مجزا باشد.
- یک واحد روانشناسی و مشاوره از ملزمات آموزشگاه موسیقی خوب می باشد؛ کادر روانشناسی و مشاورۀ مجرب که هنرجویان را در انتخاب ساز و راهنمایی های لازمه همراهی کند.
- دسترسی آسان و راحت برای عموم از نظر موقعیت مکانی.
- شهریۀ کلاس ها باید منصفانه و متناسب با ساعات آموزش هنرجویان باشد.